Oletko miettinyt, mitä koiran olisi hyvä osata, että sen kanssa voisi aloittaa uuden harrastuksen? Miten koira palkataan oikein? Miten saat koiran keskittymään yhdessä tekemiseen? 

Harrastuskoiran perustaidot -kurssilla opetellaan tarvittavia pohjataitoja, mitä tarvitaan jokaisessa lajissa. Vaikka sinulla ei siis olisi vielä tiedossa mitä lajia haluat lähteä treenailemaan, tästä kurssista on hyötyä kaikille!

Kurssilla käydään läpi tarvittavat taidot ja tiedot palkkauksen perusteista yhteistyötä rakentaviin harrastuskoiran harjoitteisiin. Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista, joten voit ilmoittautua vaikka et olisi käynyt kursseilla aikaisemmin. Ikärajaa kurssilla ei ole, koirat ja ohjaajat ovat tervetulleita vauvasta vaariin, mutta suosittelemme lämpimästi koiranpennuille pentukurssia

Kurssin ajankohta: maanantai-iltaisin 22.8.-19.9.2022 klo 19-20 (5 kertaa)

Paikka: Veikkolan jääkiekkokaukalo, Lamminpääntie 1, 02880 Veikkola. Virallinen osoite näyttää vähän huti, mutta paikka löytyy Goole Mapsista nimellä Veikkolan kaukalo https://goo.gl/maps/dadmLQVXWb2g2heM7

Kouluttajat: Sanna Koskinen ja Eva-Maria Sipilä

Hinta: Vekoran jäsenet 45€/koirakko, muut 65€/koirakko

Ilmoittautuminen:

Vekoralaisille keskiviikkona 13.7.2022 klo 8.00->

Muille perjantaina 20.7.2022 klo 8.00 ->  

Ilmoittautumiset oheisen lomakkeen kautta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

Lisätietoja: eevis@vekora.net

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.