Veikkolan Koirakerho ry:n Match Show pidetään Hiekanhallilla (Ukintie 7, 03250) Ojakkalassa Vihdissä lauantaina 19.11.2022 klo 10 alkaen.

Koirat arvostellaan kymmenen koiran ryhmissä ja jokaisesta kymmenen koiran ryhmästä palkitaan yksi sinisen ja yksi punaisen arvostelun saanut koirakko. Mätsärissä on siis mahtava mahdollisuus päästä palkinnoille. Mätsäri on myös hyvää harjoittelua messariin! Lisäksi kaikkien kehien päätyttyä järjestetään Best In Show -kilpailu kaikkien kehien punaisten ryhmien voittajille. Best In Show -kehä arvostelu alkaa noin klo 15.

Mätsärissä arvostellaan koirat seuraavissa ryhmissä:

  • Pienet pennut 4kk-18kk
  • Isot pennut 4kk-18kk
  • Pienet aikuiset yli 18kk
  • Isot aikuiset yli 18kk

Ilmoittautuminen (ilmoittautumismäärä on rajoitettu, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon!)

Ennakkoilmoittautuminen: tapahtuu tämän lomakkeen kautta 13.11.2022 saakka.
Hinta: Vekoran jäsenet 10€ / muut 12€
Maksa ilmoittautumisesi ennakkoon 13.11.2022 mennessä Mobilepayllä numeroon: 71101.

Ilmoittautuminen paikan päällä: Ilmoittautuminen alkaa klo 9.30 ja kehät alkavat klo 10.00. Voit halutessasi ilmoittaa koiran myös useampaan kehään ennakkoon tai paikan päällä.
Hinta:  Vekoran jäsenet 12€ / muut 15€

Pysäköinti:
Pysäköintitilaa on rajoitetusti, joten pysäköittehän sen mukaisesti. Huomioi, että Hiekanhallin alueella liikkuu myös muissa rakennuksissa asioivia. Pysäköi niin, että muista rakennuksista pääsee ulos ja pihoista pois.

Lisätietoja: mia@vekora.net

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.