Veikkolan Koirakerhon kesän agilityryhmät treenaavat arki-iltaisin touko-, kesä- ja elokuussa Vekoran omalla Navalan kentällä. Juhannuksesta heinäkuun loppuun pidetään treeneissä taukoa.

Ryhmiin voivat hakea kaikki Vekoran jäsenet. Etusijalla valinnassa ovat yhdistystoiminnassa aktiiviset jäsenet. Jos haluat treenipaikan useammalle koiralle, niin täytä jokaiselle koiralle oma hakemus. Yhdelle ohjaajalle voidaan antaa useampi paikka, mikäli paikkoja jää yli. Haku on ensin auki vain Vekoran jäsenille.

Jos olet vasta kiinnostunut agilitystä tai täysin alkeita opetteleva koirakko, niin kannattaa hakea agilityn alkeisryhmään, johon on erillinen haku.

Mitä: Agilityn kesäryhmät (alkeisryhmä erikseen)
Milloin: 2.5.-22.6. jatkuen 1.8.-31.8. Yhteensä 13 treenikertaa.
Missä: Täysin aidattu hiekkapohjainen kenttä Navalassa, lähellä Veikkolaa
Hinta: 205 euroa

Niina Ahon ryhmät treenaavat tiistai-iltaisin. Molempiin ryhmiin valitaan 5 koirakkoa.

  • 1. ryhmä klo 16.45–18.40, treenit alkavat radan rakentamisella.
  • 2. ryhmä klo 18.40–20.00

Senni Huotarin ryhmät treenaavat torstai-iltaisin. Molempiin ryhmiin valitaan 5 koirakkoa.

  • 1. ryhmä klo 17.45–19.40, treenit alkavat radan rakentamisella.
  • 2. ryhmä klo 19.40–21.00

Hae kesätreenihin tämän linkin kautta.

Kesän agilitykauden ilmoittautuminen sulkeutuu 5.3.2023. Tämän jälkeen ilmoittautuminen aukeaa mahdollisesti ulkopuolisille. Tieto treenipaikasta ilmoitetaan sähköpostitse maaliskuun loppupuolella.

Huomioitavaksi jo tässä yhteydessä, että treenipaikan vastaanottaminen edellyttää sitoutumista kentän lanaamiseen oman ryhmän suoritusvuoron jälkeen. Kouluttajat tulevat paikalle tasalta, tiistaina klo 17 ja torstaina klo 18, ja rakentavat radan valmiiksi yhdessä kurssilaisten kanssa; rakentaminen on tavoitteena aloittaa varttia vaille kurssilaisten voimin.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.