Veikkolan Koirakerho järjestää Sirke Viitasen ohjaaman viiden kerran rally-tokokurssin. Kurssi keskittyy rataharjoituksiin eli vähimmäisvaatimuksena on alkeiskurssin käynti (ts. ohjaajan alokasluokan tehtäväosaaminen ja koirakon kyky tehdä lyhyitä ratoja). Kurssi pidetään Veikkolassa Navalan aidatulla kentällä ja se toteutetaan joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 17-21. Kurssipäivissä on kaksi erillistä ryhmää (voi-mes noin klo 17-19 ja toisena alo-avo noin klo 19-21). Kurssille otetaan 12 (6+6) koirakkoa. 

Kurssin ajankohta: keskiviikkoisin 26.4.2022 alkaen, joka toinen viikko klo 17-21 

  • 26.4.2023
  • 10.5.2023
  • 24.5.2023
  • 7.6.2023
  • 21.6.2023 

Paikka: Navalan kenttä 
Kouluttaja: Sirke Viitanen 
Hinta: Vekoran jäsenet 100 €/koirakko  
Pohjatietovaatimukset: rally-tokon alkeiskurssi / vastaava osaaminen 
Haku ryhmiin: Ryhmiin haetaan oheisen lomakkeen kautta. Haku on avoinna 15-31.3.2022.  

Haku on avoinna vain Vekoran jäsenille. Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin jaossa on paikkoja, etusijalla koulutuksiin ovat Vekoran aktiiviset toko- ja rally-kouluttajat ja talkoopisteitä keränneet jäsenet. Tarvittaessa karsintaa tehdään talkoopisteiden mukaan.  

Lisätietoja: riikka@vekora.net 

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.