Oletko miettinyt, mitä koiran olisi hyvä osata, että sen kanssa voisi aloittaa uuden harrastuksen? Miten koira palkataan oikein? Miten saat koiran keskittymään yhdessä tekemiseen? 

Harrastuskoiran perustaidot -kurssilla opetellaan tarvittavia pohjataitoja, mitä tarvitaan jokaisessa lajissa. Vaikka sinulla ei siis olisi vielä tiedossa mitä lajia haluat lähteä treenailemaan, tästä kurssista on hyötyä kaikille!

Kurssilla käydään läpi tarvittavat taidot ja tiedot palkkauksen perusteista yhteistyötä rakentaviin harrastuskoiran harjoitteisiin. Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista, joten voit ilmoittautua vaikka et olisi käynyt kursseilla aikaisemmin. Ikärajaa kurssilla ei ole, koirat ja ohjaajat ovat tervetulleita vauvasta vaariin, mutta suosittelemme lämpimästi koiranpennuille pentukurssia.

Kurssin ajankohta: keskiviikkoiltaisin 19.4.-17.5.2023 klo 18-19 (yhteensä 5 kertaa)

Paikka: Veikkolan jääkiekkokaukalo, Lamminpääntie 1, 02880 Veikkola. Virallinen osoite näyttää vähän huti, mutta paikka löytyy Goole Mapsista nimellä Veikkolan kaukalo https://goo.gl/maps/dadmLQVXWb2g2heM7

Kouluttajat: Sanna Koskinen ja Eva-Maria Sipilä

Hinta: Vekoran jäsenet 55€/koirakko, muut 85€/koirakko

Ilmoittautuminen: oheisen lomakkeen kautta

Lisätietoja: eevis@vekora.net

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.