Veikkolan Koirakerho ry järjestää hyppytekniikkapäivän elokuussa perjantaina 25.8. (HUOM! muuttunut päivämäärä) Navalan kentällä, Veikkolassa.

Kouluttaja: Kati Erholtz
Hinta: 30 € Vekoran jäsenille, muille 35 €
Aika: 30 min/koirakko (miinus vaihdot ja radan rakennus)
Treenin voi tehdä kerralla tai kahdessa erässä.
Pääsyvaatimus: Käyty hyppytekniikan alkeiskurssi tai jos alkeiskurssilta on jäänyt joku kerta käymättä, niin voi hyppytekniikkapäivänä tulla treenaamaan nämä harjoitukset. Jatkokurssilaiset voivat toivoa, mitä haluavat harjoitella.

Hyppytekniikkapäivä on tarkoitettu sekä agility että PK-harrastajille. Jos harrastat molempia, päätä, kumpaan lajiin haluat keskittyä hyppytekniikkapäivänä. Vekoralaiset voivat jo ilmoittautua hyppytekniikkapäivään.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: mhhuovil@gmail.com

Ilmoita sähköpostiviestissä:
– Oma nimi, sähköposti ja puhelinnumero
– Koiran nimi, rotu, sukupuoli ja säkäkorkeus ainakin suunnilleen tai onko koira pikkumini, mini, medi, pikkumaxi vai maxi
– Agility vai PK
– Minkälaisen harjoituksen haluat tehdä tai missä koirallasi on ongelmia? Tähän viimeiseen kysymykseen voit vastata kesä- heinäkuun aikana, jos nyt ei vielä tule mitään mieleen.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.