Sirke Viitasen tokoryhmät jatkuvat taas loppukesästä!

Nämä tokotreenit sopivat kaiken tasoisille koirakoille. Suositeltavaa on, että koirakko on käynyt tokon alkeiskurssin tai ohjaajalla on vastaavaa kokemusta lajista.  

Koulutukset pidetään Veikkolan jääkiekkokaukalolla torstai-iltaisin. Treeni-iltoja kertyy yksitoista ja tunnin ryhmässä treenaa kerrallaan maksimissaan 4 koirakkoa. Jokaisella koirakolla on omaa aikaa kouluttajan kanssa noin 15 minuuttia. Koirakko voi treenata kentällä omatoimisesti muun ajan. Ryhmän kesken voidaan sopia myös treeniajan käyttämisestä esimerkiksi paikkamakuutreeniin.

Sirken tokoryhmissä ei ole tasoryhmiä.    

Tähän koulutukseen voivat hakea vain Vekoran jäsenet. Etusijalla koulutuksiin ovat Vekoran aktiiviset tokokouluttajat ja talkoopisteitä keränneet jäsenet. Mikäli koulutuksiin tulee enemmän hakemuksia kuin paikkoja on jaossa, ensin paikat jaetaan aktiivisille kouluttajille ja sen jälkeen talkoopistejärjestyksessä muille hakijoille. Talkoopisteet otetaan huomioon vuosilta 2022 ja 2023.

Kurssin ajankohta: torstai-iltaisin 3.8.-19.10.2023 (12 kertaa)

Ryhmä 1: klo 16.00-17.00

Ryhmä 2: klo 17.00-18.00

Ryhmä 3: klo 18.00-19.00

Ryhmä 4: klo 19.00-20.00

Ryhmä 5: klo 20.00-21.00

Paikka: Veikkolan jääkiekkokaukalo, Lamminpääntie 1, 02880 Veikkola. Virallinen osoite näyttää vähän huti, mutta paikka löytyy Goole Mapsista nimellä Veikkolan kaukalo https://goo.gl/maps/dadmLQVXWb2g2heM7

Kouluttaja: Sirke Viitanen

Hinta: Vekoran jäsenet 171 €/koirakko

Ilmoittautuminen: Haku ryhmiin tapahtuu oheisen linkin kautta ja sulkeutuu 16.7.2023 klo 23.30

Lisätietoja: eevis@vekora.net

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.