Veikkolan Koirakerho järjestää Sirken Viitasen ohjaaman viiden kerran rally-tokokurssin. Kurssi keskittyy rataharjoituksiin eli vähimmäisvaatimuksena on alkeiskurssin käynti, ts. ohjaajan tehtäväosaaminen ja koirakon kyky tehdä lyhyitä ratoja. Kurssin elokuun kerrat pidetään Veikkolan Navalassa aidatulla kentällä, ja loput kaukalon kentällä pimenevien iltojen vuoksi. Kurssi toteutetaan joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 17-21. Kurssipäivissä kaksi on erillistä ryhmää (ensin voi-mes ja toisena alo-avo). Kurssille otetaan 12 (6+6) koirakkoa.

Kurssin ajankohta: keskiviikkoisin 9.8.2022 alkaen joka toinen viikko klo 17-21

  • 9.8.2023
  • 23.8.2023
  • 6.9.2023
  • 20.9.2023
  • 4.10.2023

Paikka: Navalan kenttä / kaukalon kenttä
Kouluttaja: Sirke Viitanen
Hinta: Vekoran jäsenet 100 €/koirakko
Pohjatietovaatimukset: rally-tokon alkeiskurssi / vastaava osaaminen

Haku ryhmiin:
Haky ryhmiin tapahtuu oheisen lomakkeen kautta.
Haku on avoinna vain Vekoran jäsenille. Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin jaossa on paikkoja, etusijalla koulutuksiin ovat Vekoran aktiiviset toko- ja rally-kouluttajat, ja talkoopisteitä keränneet jäsenet. Tarvittaessa karsintaa tehdään talkoopisteiden mukaan. Haku on avoinna 9.7.2023 asti.

Lisätietoja: riikka@vekora.net

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.