Mitä pitää osata kun on ilmoittautumassa tokokokeeseen?

Mitä tokokokeessa tapahtuu ALO ja AVO-luokissa?

Tule tutustumaan tokoon kilpailulajina. Kurssin tavoitteena on kouluttaa koiran omistajille tokon alokasluokan ja avoimen luokan kokeen liikkeet ja toiminta kokeessa sekä koepaikalla.

Kurssilla käydään läpi mitä tuomari tekee, mitä liikkuri sanoo sekä opetellaan omia harjoituksia varten, miten koirakoita liikkuroidaan. Kurssi sopii kaikille tokosta kiinnostuneille ilman aikaisempaa kokemusta sekä jo tokoa harrastaneille. Huomioithan, että kurssi keskittyy ihmisten kouluttamiseen ja tutustuttamiseen tokoon kilpailulajina. Kurssille ei siis tuoda koiria mukaan. Kurssilla ei keskitytä kouluttamaan yksittäisten liikkeiden kouluttamista, mutta tämä kurssi sopii hyvin tutustumiseksi tokoon lajina ennen tokon alkeet kurssia. 

Kurssi pidetään lämpimässä hallissa Hiekan hallilla.

Aika: keskiviikkoisin klo 19-20
Kurssikerrat: 10.1., 24.1., 7.2. ja 21.2.2024
Hinta: 45€/jäsen ja 70€/ei-jäsen
Ilmoittautuminen: oheisen lomakkeen kautta

Kurssi toteutuu, kun osallistujia on 6 ja kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa.
Kurssille etusijalla on Vekoran jäsenet. Mikäli kurssille ilmoittautuu jäseniä yli maksimimäärän jaetaan paikat talkoopisteiden perusteella. 

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.