Vekora järjestää tokon sääntöluennon 29.12.2023 klo 18-21. Sääntöluennolle voit osallistua paikan päällä tai etänä Teams-sovelluksella.

Sääntöluennon tulee pitämään tokon ylituomari Susa Berghäll. Susa on monille Suomen tokoilijoille tuttu, sillä Susa on erittäin aktiivinen tuomari, koetoimitsija ja tokoilija. Susalla onkin kokemusta tokosta jo vuodesta 1979 saakka. Susa on muutoinkin aktiivinen koiramaailman tekijä, sillä hän toimii itse kasvattajana sekä aktiivisena harrastajana ja kouluttajana myös muissa lajeissa.

Sääntöluennolla käydään läpi perusteet tokon säännöistä sekä arvostelun perusteista kaikissa luokissa. Jotta sääntöluennosta olisi teille mahdollisimman suuri hyöty, toivomme osallistujien lähettävän kysymyksiä ennakkoon sekä osallistuvan keskusteluun aktiivisesti. Etäosallistujilla tulee myös olemaan mahdollisuus osallistua keskusteluun chatin kautta tai pyytämällä puheenvuoroa.

Luentoon paikalle tuleville tulee olemaan tarjolla kahvi tai tee sekä suolainen tai makea tarjottava.

Aika: Pe 29.12.2023 klo 18-21

Paikka: Veikkola ja Teams

Hinta: Vekoran jäsenille veloitukseton, ei-jäsenille 10€ etänä ja 20€ paikanpäällä

Ilmoittautuminen oheisen lomakkeen kautta.

Koulutuksen tila ja osoite läsnäolijoille tarkennetaan osallistujamäärän tarkentuessa. Sääntöluennolla on varattu paljon aikaa keskustelulle ja se voidaan päättää ennen ilmoitettua aikaa.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.