Vekora järjestää tokon kisahäiriövalmennuksen tammi-helmikuussa Hiekan Hallilla Ojakkalassa. Kisahäiriövalmennus on suunnattu kisavalmiille ja jo kisanneille koirakoille kaikissa luokissa.

Kisahäiriövalmennuksessa tullaan treenaamaan ryhmässä ja yksilöinä erinäisiä häiriöitä, mitä tokokehässä tapahtuu tai saattaa tapahtua. Kisahäiriövalmennuksen tavoitteena on parantaa koiran fokusta ohjaajaan häiriöistä riippumatta ja parantaa koirakon yhteistyötä ja toimintavarmuutta tilanteista riippumatta.

Kouluttajina kisahäiriövalmennuksessa on tokon ylituomari Eva-Maria Sipilä sekä liikkeenohjaaja Sanna Koskinen.

Alustava valmennussuunnitelma:

Suorituksissa keskitytään häiriöiden simuloimiseen liikkeiden väleissä ja liikkeen suorituksen yhteydessä. Tässä valmennuksessa ei ole tarkoitus harjoitella yksittäisten liikkeiden suorituksen kouluttamista, vaan miten erilainen häiriö vaikuttaa koiraan ja miten sitä kouluttaa koiralle.

  • 10.1.2024: Kehäänmenot ja poistumiset ryhmässä ja yksin. Häiriöt: Koirakon omien haasteiden mukaan, koirahäiriötä tai ihmishäiriötä
  • 24.1.2024: Paikallaolot häiriössä. Häiriöinä: simuloituna karkaava koira, esinehäiriöt, liikkurin häiriöt
  • 7.2.2024: Suuntaavat liikkeet ja keskittymistä vaativat liikkeet. Häiriönä: Erilaiset tavarahäiriöt, tötterön siirrot, unohtelevainen liikkuri, samanaikaisia suorituksia toisen koirakon kanssa, lähellä leikitettävä koira
  • 21.2.2024: Seuruu, luoksetulot ja hypyt. Häiriönä: Samanaikaiset liikkeet, kovaääninen liikkurointi, hiljainen liikkurointi, eri liikkeiden suoritukset samanaikaisesti.

Valmennuksen onnistumisen edellytyksenä on toimiva ryhmä. Toimivalla ryhmällä tämän koulutuksen osalta tarkoitetaan saman tasoisia koirakoita ja erityisesti ohjaajia. Näin varmistamme sen, että kaikki ohjaajat saavan koulutusta yksilöllisesti sekä pystyvät oppimaan myös muiden ohjaajien toiminnasta. Vaikka ryhmään haetaan tasalaatuista ryhmää, tulemme aina arvioimaan jokaisen yksilölliset tarpeet ja kouluttamaan jokaista koirakkoa heidän tarpeensa mukaisesti.

Kisavalmennukseen voi hakea kaikki kisavalmiit ja jo kisanneet koirakot kaikista luokista. Käymme hakemukset läpi ja koostamme hakijoista tasaisen ryhmän. Mikäli epäröit onko tämä koulutus sinulle sopiva, laita viestiä Sannalle: sanna@vekora.net, ja mietitään tilanne yhdessä!

Kun ryhmä on koottu, kouluttajat ovat yhteydessä kaikkiin ryhmäläisiin, jotta varmistamme valmennussuunnitelman personoinnin jokaisen osallistujan yksilöllisiin tarpeisiin. Osallistujana pääset siis itse myös vaikuttamaan valmennuksen sisältöön!

Paikka: Hiekan Halli, Ukintie 7 Ojakkala
Aika: keskiviikkoisin klo 20-21
Kurssikerrat: 10.1., 24.1., 7.2. ja 21.2.2024
Hinta: jäsenet 75€, ei-jäsenet 100€
Osallistujat: Maksimikoirakkomäärä 6. Etusija koulutukseen on Vekoran jäsenillä. Valmennukseen kuitenkin valitaan sopivimmat osallistujat, jotta varmistamme sopivan ryhmän muodostumisen.

Ilmoittautuminen: oheisen linkin kautta.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.