Ratamestarikurssi on tarkoitettu kaikille agilityn harrastajille ja sen tavoitteena on opettaa kurssilaisia rakentamaan agilityrata ratapiirroksen mukaisesti kiinnittäen huomiota erityisesti koirakoiden turvallisuuteen ja radan rakennuksen sujuvuuteen. Kurssilla keskitytään radan rakentamisen lisäksi ratatyöntekijöiden ohjeistamiseen, radan suunnitteluun ja esteiden tekniikkaan liittyviin tekijöihin.

Ratamestarikurssin erilaiset tehtävät kehittävät erityisesti radanlukutaitoa, mistä on hyötyä ihan kaikentasoisille harrastajille.

Kurssi toteutetaan SAGin ohjeiden mukaisesti ja se sisältää ennakko- ja kotitehtäviä, teorian etäluentona sekä käytännön harjoittelun Navalan ulkokentällä. Kouluttajana kurssilla toimii agilitytuomari Ville Liukka.

Kurssi on kaksiosainen:

  • Maanantaina 29.4.2024 klo 19 etäluento, kesto 2-3h.
    • Ennen etäluentoa osallistujille lähetetään ennakkotehtäviä.
    • Etäluennon jälkeen osallistujat saavat kotitehtäviä, jotka palautetaan ennen käytännön harjoittelua.
  • Lauantaina 4.5.2024 klo 10 käytännön harjoittelu Navalan ulkokentällä, kesto n. 5-6h (Navalantie 30, 02880 Veikkola)

Kurssin hinta on Vekoralaisille 25€ ja seuran ulkopuolisille 40€. Kurssihintaan sisältyy kahvi ja pulla. Maksimiosallistujamäärä kurssille on 20.

Ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautuminen päättyy 15.4. tai kun kurssi on täynnä.
lmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen hanna-leena@vekora.net
Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse mukaan mahtuneille.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.