Veikkolan Koirakerho Ry järjestää Hoopersin alkeiskurssin heinä-elokuussa Veikkolassa, Navalan aidatulla ulkokentällä. Kurssi järjestetään joka toinen keskiviikko ja yhtenä lauantaina klo 17.00-19.00. Kouluttajana toimii Mira Kalliovaara.

Lyhyt esittely kouluttajasta: Olen Mira Kalliovaara ja koiria minulla on ollut reilu 30 vuotta. Koirien kanssa harrastamme agilitya, rally-tokoa, noseworkia sekä hoopersia. Tällä hetkellä laumaan kuuluu kaksi mittespitztyttöä, Nipsu 9 v ja Nana 3 v.

Hoopersista kiinnostuin koska vanhemmalla koiralla on jonkinmoinen hahmottamisongelma eikä sen takia enää kisaa agilityssä. Treenaamme lajia silloin tällöin, matalilla hypyillä. Hoopers sopii Nipsulle hyvin koska on agilityssä oppinut irtoamaan ja nauttii nopeatempoisesta menosta. Olen vuosien varrella kouluttanut lähinnä rally-tokoa, nyt olen muutaman kurssin vetänyt hoopersia. Olen kouluttautumassa Sagin valmentajapolun kautta, nyt on AVA1 suoritettu ja HOVA1 -kurssi on edessä.

Ilmoittautuminen

KURSSI ON TÄYNNÄ! Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. Ilmoittautuminen on nyt auki ja sulkeutuu 31.3.

Haku on auki vain Vekoran jäsenille. Uusien jäsenten jäsenmaksu pitää olla maksettuna hakuvaiheessa, jotta hakemus käsitellään. Jos hakijoita on enemmän kuin ryhmäpaikkoja, ryhmäpaikat jaetaan talkoopisteiden perusteella.

Jos haluat paikan useammalle koiralle, täytä jokaiselle koiralle oma hakemuslomake ja kerro lisätiedoissa mille koiralle haet ensisijaisesti treenipaikkaa. Yhdelle ohjaajalle voidaan antaa useampi paikka, mikäli paikkoja jää yli.

MITÄ: Hoopersin alkeiskurssi
MISSÄ: Veikkola, Navalan aidattu ulkokenttä (tämä kurssi sopii myös niille koirakoille, joille aidaton nurmikenttä ei sovellu)
MILLOIN: joka toinen keskiviikko 31.7., 14.8. ja 28.8. sekä yhtenä lauantaina 31.8., yhteensä 4 kertaa
– 1. ryhmä klo 17.00-19.00 (radanrakennus + tutustuminen 15min, n. 15min/koirakko, kontaktiesteiden palautus kentälle 15 min), 6 koirakkoa
KOULUTTAJA: Mira Kalliovaara
HINTA: 80e, 20e per kerta. Laskutus kesäkuussa

HUOM! kaikki ryhmäläiset osallistuvat aktiivisesti radanrakennukseen.

Agilitytoimikunta pidättää oikeudet ryhmiä koskeviin muutoksiin. Kurssi voi sisältää yhden omatoimitreenin kouluttajan ollessa estynyt (omatoimitreeni = ryhmä rakentaa radan sekä harjoittelee omatoimisesti ilman kouluttajaa).

Jokainen treenaa omalla vastuullaan ja vastaa omasta sekä koiransa tekemisistä sekä sitoutuu noudattamaan Navalan kentän sääntöjä.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.