Juniorikurssi on tarkoitettu kaikille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita koiran kanssa harrastamisesta. Kurssille voi osallistua, vaikka agility ei olisi vielä lainakaan tuttu laji. Treeneissä edetään kunkin junnun ja koiran omien edellytysten ja taitotason mukaan. Tavoitteena kurssilla on luoda pohja mukavalle ja turvalliselle agilityharrastukselle.

Kurssille osallistuvan koiran tulee olla yli 15 kk ikäinen ja rokotettu Suomen Kennelliiton määräysten mukaisesti. Koiran tulee olla junnuohjaajan hallinnassa koko ajan myös muiden koirien läsnäollessa. Ennen kurssia kannattaa harjoitella koiran kanssa yhteistyötä ja palkkaamista esimerkiksi erilaisten temppujen opettamisen kautta.

Ensimmäisellä kurssikerralla kokoonnutaan ilman koiria ja silloin käydään läpi perustietoa lajista, koiran palkkaamisesta sekä koiran lämmittelystä ja jäähdyttelystä. Lisäksi tutustutaan kenttään ja esteisiin sekä esteiden turvalliseen suoritustapaan.

MITÄ: Agility-kurssi junioreille
KOULUTTAJA: Johanna Ruokamo
MISSÄ: Veikkola, Navalan aidattu ulkokenttä
MILLOIN: maanantaisin 29.4.-17.6. klo 16.30-17.45, ryhmässä 5 koirakkoa
HINTA: 40e, 5e/kerta, laskutus huhtikuussa

Lyhyt esittely kouluttajasta:

Johanna Ruokamo: Koirat ovat olleet lukioikäisestä asti osa elämääni. Alkuun harrastin perheemme cockereiden kanssa arkitottista, näyttelyitä ja mejäpuuhia. Olen harrastanut myös shibojen ja kääpiöpinserin kanssa. Tällä hetkellä laumaan kuuluvat aikuinen tolleriuros ja bordercolliepentu.

Agility on ollut päälajini vuodesta 2010. Olen kisannut omien ja lainakoiran kanssa sekä kouluttanut muita koirakoita. Minulla on myös Suomen agilityliiton agilityvalmentaja AVA2-koulutus. Kouluttajana haluan auttaa ohjaajia löytämään omat ja koiransa vahvuudet ja tsempata yrittämään asioita, joita koulutettavat eivät itse uskoneet osaavansa. Agilityssa parasta on koiran kanssa yhdessä tekeminen ja arkihuolista irtaantuminen.

Ilmoittautuminen

KURSSI ON TÄYNNÄ! Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. Ilmoittautuminen on nyt auki ja sulkeutuu 21.4. tai, kun kurssi on täynnä.

Agilitytoimikunta pidättää oikeudet ryhmiä koskeviin muutoksiin. 

Jokainen treenaa omalla vastuullaan ja vastaa omasta sekä koiransa tekemisistä sekä sitoutuu noudattamaan Navalan kentän sääntöjä.

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.