Kiinnostaako hakutreenit? Hae Vekoran hakuryhmään. Tänä vuonna pyritään saamaan vakituinen porukka treenaamaan viikottain hakua. Hakijoiden määrästä riippuen voidaan perustaa 1-2 ryhmää. 

Hakuryhmään voi hakea myös ei-pk-rotuisella koiralla. Pääasia on se, että sinulla on motivaatio kohdallaan ja sitoudut treenaamaan ryhmässä koko kauden. Treenit ovat kerran viikossa satoi tai paistoi (ellei ryhmä yhteistuumin sovi toisin) tiistaisin tai keskiviikkoisin.

Ryhmään hakijalla tulee olla jonkinlainen ennakkokäsitys hausta ja osata suunnitella koiran treeni ennen jokaista treenikertaa. Ryhmässä ei ole vetäjää, vaan treenit toteutuvat omatoimitreeninä. Hakutreeniin varataan koko ilta, treenikerran kesto riippuu ryhmän tehokkuudesta ja koosta. Ryhmässä treenaa yksi koira ohjaajaa kohti.

Treeneissä noudatetaan Vekoran sääntöjä ja koiria kohdellaan asiallisesti.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu oheisen linkin kautta. Haku on auki vain Vekoran jäsenille ja sulkeutuu 8.5. Hakijoita karsitaan tarvittaessa motivaation ja talkoopisteiden perusteella.

Lisätietoja: lea@vekora.net

Kaikki koirat tulee olla rokotettu Kennelliiton rokoteohjelman mukaisesti.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi tätä kurssia varten, tulee jäsenhakemus olla lähetetty ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on sitova, tutustuthan peruutusehtoihin.